" Όλα τα παιδιά μαθαίνουν, απλώς όχι την ίδια μέρα και ούτε με τον ίδιο τρόπο."

Καλωσορίσατε στη ΒΑΘΜΙΔΑ

 

Ο εκπαιδευτικός πολυχώρος ΒΑΘΜΙΔΑ που βρίσκεται στο Γαλάτσι δημιουργήθηκε με μεράκι, όρεξη και κέφι από εκπαιδευτικούς στοχεύοντας στις κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν στους μαθητές κάθε σχολικής βαθμίδας (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τις δεξιότητές τους.

Είμαστε και οι ίδιοι γονείς και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Συμμεριζόμαστε τη διάθεση και την αγωνία των γονιών να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους το καλύτερο δυνατόν για το μέλλον τους.

Προσαρμόζουμε τη διδασκαλία στις ανάγκες και τις δεξιότητες του μαθητή προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία στον υπέροχο κόσμο της γνώσης και της μάθησης.

Με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχουμε στα παιδιά την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εξελιχθούν μαθησιακά σε ένα χώρο ευχάριστο, νόμιμο και αδειοδοτημένο ως εκπαιδευτική δομή.

 

Σας περιμένουμε  να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε μαζί το εκπαιδευτικό μέλλον του παιδιού σας!

Σχέση Εμπιστοσύνης ...

Φροντιστήριο Γυμνασίου-Λυκείου

Φροντιστήριο
Γυμνασίου-Λυκείου

Τμήματα Αριστείας

Προετοιμασία για Πρότυπα

... από τις μικρές ηλικίες

Σχολική Μελέτη

Αγγλικά

Εκπαιδευτικές
Ημερίδες

Νόμιμο Φροντιστήριο - Μέλος ΣΕΦΑ & ΟΕΦΕ

Ιστολόγιο

 

Μάσκα και Παιδιά: Η νέα πραγματικότητα και ο ρόλος των γονιών
2020-10-15 14:46 Και ξαφνικά η μάσκα μπήκε στη ζωή όλων μας. Ενήλικοι και ανήλικοι κουβαλούν το νέο αξεσουάρ προστασίας από τον κορονοϊό μαζί τους. Η καθημερινότητα πήρε μια νέα τροπή και η μάσκα έγινε απαραίτητη στα καταστήματα, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις εργασίες μας αλλά και τα σχολεία. Και αν οι ενήλικοι καλ...
Καλή Σχολική Χρονιά !!!
2020-09-14 14:59   Τις αναμνήσεις του καλοκαιριού διαδέχονται τα όνειρα και οι φιλοδοξίες για τη νέα σχολική χρονιά! Ξεκινάμε με όρεξη, ζωντάνια, θέληση και στόχους! Σας περιμένουμε στη Βαθμίδα, εκεί που όλα παίρνουν το δρόμο τους!   #Vathmida #Βαθμίδα #ΌλαΠαίρνουνΤοΔρόμοΤους #όλα_παίρνουν_το_δρόμο_τους #olap...
Στοχεύουμε ψηλά!
2020-08-25 15:11 Μια καινούρια σχολική χρονιά αρχίζει! Οι προκλήσεις πολλές κι εμείς έτοιμοι να ανταποκριθούμε στοχεύοντας ψηλά! Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί το εκπαιδευτικό μέλλον του παιδιού σας! Πληροφορίες - Ραντεβού: 210 2132541 vathmida@gmail.com Δευ - Παρ: 10.00-13.00 & 18.00-21.00 Σαβ: 10.00-14.0...

Σχολική Μελέτη;

 

Μηv το σκέφτεσαι περισσότερο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο Instagram για να λαμβάνετε πρώτοι ό,τι νέο και καλύτερο έχουμε για εσάς!