" Όλα τα παιδιά μαθαίνουν, απλώς όχι την ίδια μέρα και ούτε με τον ίδιο τρόπο."

Καλωσορίσατε στη ΒΑΘΜΙΔΑ

 

Ο εκπαιδευτικός πολυχώρος ΒΑΘΜΙΔΑ που βρίσκεται στο Γαλάτσι δημιουργήθηκε με μεράκι, όρεξη και κέφι από εκπαιδευτικούς στοχεύοντας στις κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν στους μαθητές κάθε σχολικής βαθμίδας (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τις δεξιότητές τους.

Είμαστε και οι ίδιοι γονείς και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Συμμεριζόμαστε τη διάθεση και την αγωνία των γονιών να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους το καλύτερο δυνατόν για το μέλλον τους.

Προσαρμόζουμε τη διδασκαλία στις ανάγκες και τις δεξιότητες του μαθητή προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία στον υπέροχο κόσμο της γνώσης και της μάθησης.

Με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχουμε στα παιδιά την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εξελιχθούν μαθησιακά σε ένα χώρο ευχάριστο, νόμιμο και αδειοδοτημένο ως εκπαιδευτική δομή.

 

Σας περιμένουμε  να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε μαζί το εκπαιδευτικό μέλλον του παιδιού σας!

Σχέση Εμπιστοσύνης ...

Φροντιστήριο Γυμνασίου-Λυκείου

Φροντιστήριο
Γυμνασίου-Λυκείου

Τμήματα Αριστείας

Προετοιμασία για Πρότυπα

... από τις μικρές ηλικίες

Σχολική Μελέτη

Αγγλικά

Εκπαιδευτικές
Ημερίδες

Νόμιμο Φροντιστήριο - Μέλος ΣΕΦΑ & ΟΕΦΕ

Ιστολόγιο

 

Καλό Καλοκαίρι!
2020-08-04 15:18
Τα Δημοτικά τελείωσαν! Ετοιμάσου άμεσα για το Γυμνάσιο!
2020-06-30 19:20   Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο είναι μια δύσκολη διαδικασία για τους περισσότερους μαθητές. Πιο πολλά μαθήματα, διαφορετικοί καθηγητές, ωριαία διαγωνίσματα τετραμήνου και σύντομα τεστ, εργασίες, προαγωγικές εξετάσεις! Η μελέτη των μαθημάτων πρέπει να γίνεται μεθοδικά και με αξιοποίηση ...
Συνεχίζουμε Ασφαλείς και με Θερινά Τμήματα για κάθε ηλικία
2020-06-06 19:06   Θερινά τμήματα προετοιμασίας Γυμνασίου – Λυκείου με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά Κάλυψη μαθησιακών κενών Προετοιμασία για το Γυμνάσιο Προετοιμασία πρώτης Δημοτικού Τμήματα καλοκαιρινής εκπαίδευσης και απασχόλησης   Σας περιμένουμε να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες του παιδιού σας. Καλέσ...

Σχολική Μελέτη;

 

Μηv το σκέφτεσαι περισσότερο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο Instagram για να λαμβάνετε πρώτοι ό,τι νέο και καλύτερο έχουμε για εσάς!